Ügyfélszolgálat: +3620/558-70-14
E-mail cím: info@bebutorozlak.hu

Szállítás

 A házhozszállítást webáruházunk Budapestre és a következő megyékbe nagyobb méretű termékek esetén (pl: szekrénysor, ülőgarnitúra stb.) 10 000 Ft ellenében teljesíti:

  • Komárom-Esztergom megye
  • Fejér megye
  • Veszprém megye
  • Győr-Moson-Sopron megye
  • Vas megye
A 10 000 Ft-ot több termék rendelése esetén is csak egyszer számoljuk!
 
Kisebb méretű termékeknél, (pl: tv állvány) esetén a szállítást futárcég végzi. A szállítási költség függ a termék árától.
 
A szállítás minden esetben kizárólag a ház bejáratáig történik, ez az alapdíj. Magasföldszintre, emeletre, stb. történő szállítás felár ellenében megoldható a következők szerint:
  • földszintes háznál a kaputól a szobáig egy forduló a kocsitól +500 Ft
  • lifttel rendelkező emeletes háznál, ha a rendelt termék befér a liftbe, egy forduló bármelyik emeletig és a lakásig +500 Ft
  • lifttel nem rendelkező házak esetén, vagy ott ahol a rendelt termék nem szállítható a lifttel a nagy terjedelme miatt egy forduló a kocsitól a lakásig +500 Ft/ emelet. Tehát például egy franciaágy (két darabban szállítható ezért kétszer kell vele fordulni), az 5. emeletre történő szállítással +5000 Ft az alapdíjon felül
Összeszerelés is kérhető, ennek díja minden termék esetében más összeget jelent. Ha szertné, ezeket a szolgáltatásainkat igényben venni, kérjük mindenképp jelezze még a szállítás napja előtt!
 
Más megyékbe történő szállítással kapcsolatban kérjük érdeklődjön munkatársunknál, ebben az esetben futárcég által történő szállítás szintén megoldható.

Minőségi magyar termékek!

Webáruházunkban több mint 500 darab jó minőségű, 95%-ban magyar gyártók által készített termék közül válogathat. A trendi, fiatalos bútorok mellett a klasszikus formák kedvelőinek is széles választékot tudunk biztosítani, rendkívül kedvező áron. Nem kell ezermesternek lennie! Termékeink nagy része teljesen összeszerelve kerül kiszállításra, vagy két-három darabból egyszerűen összeállítható.

Lap tetejére